Sala de conferinte

Podu’ cu Lanţuri pune la dispoziția dumneavoastră o sală spaţioasă cu o capacitate de până la 60 persoane, multi-funcţională şi flexibilă, capabilă să facă față oricărui tip de eveniment: activităţi team-building şi training, lansări de produse, conferinţă, congrese, expoziţii, lansare a unui produs sau serviciu nou, de instruire, training-uri, reuniuni, degustări de vinuri  sau alte băuturi, prezentări de produse (de un spectru larg), workshop-uri, expoziţii, lansări de carte, demonstraţii cu aranjamente florale, aranjamente de nuntă sau pentru alte evenimente festive.

Practic pentru orice eveniment organizat de compania ta, pentru clienții interni sau externi, care se potriveste oricărui scop.

Printre facilitățile disponibile pentru evenimentele corporate, amintim:

– Conexiune la internet de mare viteză;

– Echipamente audio-video (ecran de proiecţie, videoproiector, flipchart, consumabile, microfon, sistem de sonorizare).

poduculanturi-sala-conferinta-2024-1

Sala de evenimente

Aflată la înălțime din toate punctele de vedere, turla reprezintă un punct panoramic atât asupra întregului complex cât și asupra Lacului Bacău și Râului Bârnat. Predominat de elemente arhitecturale medievale, acest spațiu perimetral vitrat, desfășurat sub șarpanta supraînălțată a fost conceput special pentru organizarea evenimentelor de până la 100 de persoane.

PODU' CU LANȚURI

Solicita rezervare sala conferinte