Sala de conferinte

Podu’ cu Lanţuri pune la dispoziția dumneavoastră o sală spaţioasă cu o capacitate de până la 100 persoane, multi-funcţională şi flexibilă, capabilă să facă față oricărui tip de eveniment: activităţi team-building şi training, lansări de produse, conferinţă, congrese, expoziţii, lansare a unui produs sau serviciu nou, de instruire, training-uri, reuniuni, degustări de vinuri  sau alte băuturi, prezentări de produse (de un spectru larg), workshop-uri, expoziţii, lansări de carte, demonstraţii cu aranjamente florale, aranjamente de nuntă sau pentru alte evenimente festive.

Practic pentru orice eveniment organizat de compania ta, pentru clienții interni sau externi, care se potriveste oricărui scop.

Printre facilitățile disponibile pentru evenimentele corporate, amintim:

– Conexiune la internet de mare viteză;

– Echipamente audio-video (ecran de proiecţie, videoproiector, flipchart, consumabile, microfon, sistem de sonorizare).

Vă punem la dispoziţie un pachet de conferințe business care acoperă o gamă largă de cerințe, dar în funcție de tema evenimentului, de serviciile solicitate și de numărul de participanți vă putem realiza și o ofertă personalizată.

Pachetul include:

– 2 coffee break-uri cu apă, ceai, cafea, fruct, produse patiserie;
– Prânz cu supă / antreu, fel principal, garnitură, desert, apă;
– Sala de conferință dotată cu toate echipamentele necesare;
– Cazare în cameră Dublă Standard (pentru evenimentele pe mai multe zile).

Eveniment fară cazare Preț / persoană
10-25 persoane de la 130 lei
26-50 persoane de la 100 lei
Eveniment cu cazare Preț / persoană
10-25 persoane de la 310 lei
26-50 persoane de la 280 lei

 

Tarifele sunt valabile pentru serviciile menționate în pachete, cu variantele de mese propuse de hotel, în limita disponibilității. Orice modificare adusă pachetelor prezentate (meniuri, tip de cameră) va genera costuri suplimentare.
Tarifele sunt exprimate în LEI, includ TVA și taxa locală de promovare turistică.
Disponibilitatea camerelor va fi confirmată în limita disponibilității în momentul solicitării ferme.

Sala de evenimente

Aflată la înălțime din toate punctele de vedere, turla reprezintă un punct panoramic atât asupra întregului complex cât și asupra Lacului Bacău și Râului Bârnat. Predominat de elemente arhitecturale medievale, acest spațiu perimetral vitrat, desfășurat sub șarpanta supraînălțată a fost conceput special pentru organizarea evenimentelor de până la 100 de persoane.

PODU' CU LANȚURI

Solicita rezervare sala conferinte