PODU' CU LANTURI

DESPRE NOI

Complexul cu tematică medievală „Podu’ cu lanțuri” se extinde pe mai multe categorii de servicii în domeniul ospitalier oferind numeroase atracții atât pentru turiştii care ne trec podul cât şi pentru întreaga comunitate a oraşului Bacău.

Acesta cuprinde: Hotelul de 4 stele, Fabrica de bere proprie, Restaurantul şi Crama, Barul de la Cazane, Podu’ cu lanţuri (Podu’ berăriei), Bucătăria de vară şi Roata de Moară, Grădina, Vila Antanta, Pensiunea Alsace.  Este important să expunem oaspeţilor noştri încă de la început cele 4 valori care stau la baza brandului nostru: Amabilitate, Zâmbet, Iniţiativă, Atitudine. Adunată în jurul acestor valori, echipa Podu’ cu lanţuri îşi propune să îmbunătăţească premisele serviciilor ospitaliere.

Hotelul oferă servicii de cazare în regim de 4 stele oaspeților care doresc să înnopteze în spiritul epocii medievale, în cele 32 de camere amplasate deasupra restaurantului și a fabricii de bere.

Distribuite pe două tronsoane diferite de clădire, camerele spațioase ale hotelului oferă o gamă diversificată de facilități: unele se deschid cu balcoane spre gradina complexului, altele au logii și paturi baldachin, iar cele poziționate sub turla turnului sunt total diferite ca atmosferă din pricina ferestrelor ca de cetate.

Dispusa pe 3 nivele, beneficiind de un lift de 6 persoane, receptie non-stop, room-service, cazarea complexului oferă servicii moderne într-un cadru arhitectural gotic.

PODU' CU LANTURI

CONTACTEAZA-NE!

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

VILA ANTANTA

Vila Antanta, a cărei denumire aduce un tribut istoriei politice-militare a României în perioda Primului Război Mondial, este poziționată în inima complexului, oferind servicii de cazare în regim la cheie. Astfel, această vilă cochetă se adresează în special grupurilor de persoane care vor să se bucure de oferta complexului „Podu’ cu lanțuri” într-un cadru mai intim, având o capacitate de cazare de maxim 10 persoane, în 3 camere cu baie proprie și un apartament ultra-spațios care se întinde pe două nivele, care dispune de saună proprie și de un living cu vedere spre grădina interioară. Acest spațiu, care se bucură și el de linii medievale poate găzdui petreceri private de până la 20 de oaspeți, dispunând și de o prispă proprie cu ieșire din living de unde se poate admira întreaga grădină scufundată a complexului.

PENSIUNEA ALSACE

Pensiunea de trei margarete Alsace, a cărei denumire se asociază cu stilul arhitectural al clădirii, păstrează aceeași temă medievală la exterior fiind într-o armonie cu restul clădirilor și spațiilor verzi din tot complexul. În schimb, într-o măsură contrastantă, trădează monotonia călduroasă arhitecturală a zonei Alsacia și oferă în interiorul ei 15 camere matrimoniale cu tematici diferite:

O  parte dintre acestea sunt: Shabby Chic, Nature, Provence, Alaska, Blue Lagoon, Peacock, Equestrian, Love, Venice etc

CAZARE PODU' CU LANTURI